Cum sa-ti organizezi dressingul

Us girls…

Noi fetele suntem dornice sa detinem cat mai multe haine in garderoba, chiar daca uneori nu avem nevoie de atat de multe. Cu siguranta spuneti cel putin o data pe saptamana faptul ca nu aveti cu ce sa va imbracati! Dar de cate ori ati simtit ca este si adeavarat? Oare chiar nu aveti cu ce sa va imbracati sau doar aveti nevoie de ceva nou?

Noi ne-am decis sa facem curatenia de primavara si sa schimbam conceptul dressing-ul nostru. Pentru asta am avut nevoie doar de putin curaj si un pic de creativitate.

 

Declutter you wardrobe! 

 

Fii curajaoasa si accepta faptul ca e nevoie sa faci o curatenie in dulap! E nevoie sa scapi de lucrurile vechi, uncool si care nu au fost purtate de ceva vreme!

Pentru a-i oferi dulapului tau o noua infatisare, porneste de la a scoate toate hainele! Apoi, incepe sa te gandesti cu strictete ce lucruri mai vrei sa vezi in dulap si ce lucruri trebuie sa arunci. Pentru a duce o viata simpla, minimalista, e nevoie sa scapi de lucrurile pe care nu le mai folosesti! Atunci cand ai lucruri care ocupa spatiul degeaba, iti complici viata! Fa loc pentru unele noi! Daca nu ai purtat in ultimele 6 luni anumite produse vestimentare, este timpul sa te desparti de ele. Cu siguranta ai putea face pe altcineva fericit! Arunca hainele cu defecte, tot ceea ce nu se poate modifica, repara, sau integra intr-o anumita tinuta, este clar de aruncat. Pierzi vremea daca crezi ca se va schimba ceva daca ai zis in ultimii ani “o s-o port pana la urma”. Urmatorul pas este aranjarea hainelor. Cel mai important aspect este sa tii separat hainele de iarna de cele de vara. Ulterior, le asezi pe categorii – bluze la bluze, pantaloni la pantaloni, fuste la fuste etc. Va fi mereu mai simplu sa le gasesti! Exista pe Youtube tot felul de clipuri cu sfaturi ideale pentru a-ti face dulapul mai incapator. Fura din ideile lor, sunt chiar practice!

 

New clothes, new life…

 

Dupa ce ai scapat de golirea dressing-ului este timpul sa-ti modifici lucrurile pe care crezi ca le-ai purta o viata intreaga! Ai o geaca de piele cool dar de care te-ai cam saturat? Sa stii ca poti s-o vopsesti! Ai o geaca de blugi oversized dar ti se pare cam banala? Cumpara-ti niste accesorii dragute si coase-le manual, vei avea o geaca unica! Ai produse vestimentare care nu-ti mai vin, necesita modificari sau pur si simplu vrei tu sa schimbi ceva la ele? Pentru asta existam no! Atelierul nostru este apt in a-ti modifica/crea orice fel de produs vestimentar.

 

Absolut orice produs se poate modifica, important este sa fii decis si sa-ti cunosti stilul.

 

Si, chiar daca nu-ti cunosti inca stilul, intr-un final tot o vei face! Important este sa-ti doresti asta! Incearca sa te inspiri de pe Pinterest, Instagram, sau chiar reviste de moda, incat sa-ti gasesti produsele favorite. Asa iti vei da seama ce fel de stil te atrage, dar si ce fel de stil te avantajeaza! Mai nou suntem tonectati la orice informatie ne-am dori, avem inofrmatia la un click distanta!

 

O ROCHIE PE ZI & ATELIER DE CROITORIE COTROCENI

 

Magazinul nostru functioneaza din 2012, iar ultetior si-a

Leave a Reply